КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ

НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ ІНСТИТУТ

Київський інститут > Навчання > У Київському інституті Національної гвардії України відбулася довгоочікувана зустріч випускників

У Київському інституті Національної гвардії України відбулася довгоочікувана зустріч випускників

У Київському інституті Національної гвардії України відбулася довгоочікувана зустріч випускників факультету забезпечення державної безпеки. Зустріч пройшла в дуже приємній і родинній атмосфері. Привітали випускників заступник начальника факультету з навчальної роботи полковник Андрій Плаксін та начальник кафедри державної безпеки полковник Наталя Коміссарова.

Результатом проведеної зустрічі стало формування пропозицій, спрямованих на удосконалення змісту освітньої програми підготовки фахівців за спеціальністю 251 «Державна безпека».

З моменту отримання дипломів та прибуттям їх до військових частин випускники продемонстрували високий рівень підготовки, який дозволив командуванням частин призначати їх на посади заступників командирів рот та навіть командирів рот.

Випускники 2022 року є першими випускниками, які навчалися за освітньою програмою «Забезпечення державної безпеки підрозділами НГУ». Факультет забезпечення державної безпеки започаткував добру традицію організації комунікативних заходів з випускниками, мета яких – збирати, аналізувати інформацію їх кар’єрного шляху та враховувати її в своїй подальшій діяльності.

Привіт